MIÉRT VÁLASSZUK A SUKOV-OT?

Bemutatkozás

Termékeink között függesztett, illetve félig függesztett (vontatott) kivitelű ágy- és váltvaforgató ekék egyaránt szerepelnek. Az ekék minden alkatrésze  saját gyártású.

A SUKOV hosszútávú stratégiája a korrekt ügyfélkapcsolaton, a megrendelők, és az üzleti partnerek elvárásainak maximális teljesítésén alapul.

Független kimutatások szerint a világ ekegyártói körében az első tíz közé tartozunk.

Cégünk számos nemzetközi, többek között EU-s, valamint EAS (Eurázsiai Közösségi) tanúsítvánnyal is rendelkezik.

CNC élhajlító prés

A 150tonnás élhajlító prés lehetővé teszi 20 mm vastag acéllemezek megmunkálását is.

Hökezelés

Az eke alkatrészeinek jelentős része hőkezelési folyamaton megy keresztül. Nemcsak a tengelyek, hanem az eketestek, és a gerendely kötőelemei is hőkezeltek.

CNC megmunkálás

A CNC megmunkáló központ biztosítja az eke alkatrészek pontos megmunkálását. Ezek elsősorban az átégetéssel előkészített tengelyfuratok, ill. a csavarlyukak fúrására vonatkoznak.

Hegesztés

Az eke részegységek hegesztéssel történő összeállításánál a MIG, valamint az ESAB modern technológiai módszereit használjuk. Jellemzőik közé tartozik az automatikus robothegesztés és az anyag hegesztés közbeni alakváltozásának minimalizálása.

Az ekék szerelése

Az ekék összeszerelésére egy jól felszerszámozott, célgépekkel ellátott szerelőcsarnokban kerül sor. Az erre szakosodott szakemberek az ügyfelek igényei szerint állítják össze az ekéket.

Szállítás

A szállítmányozási csoport a kész ekéket kamionokra rakja. A rakodás során minden részletre ügyelnek; elsősorban arra, hogy az ekék ne sérüljenek az ügyfélnek történő leszállítás során.